Banen

Norges eneste par 3 bane med godkjent slope

Vi er stolte av vår bane her på Rommen - øverst i Groruddalen. Den ble etablert et initiativ Oslo kommune gjorde over for klubbens grunnlegger - Ingar Næss - tilbake i tid til 1988.

Banen

Da hadde Oslo kommune besluttet at de ønsket å etablere en golfbane i Groruddalen. Ingar Næss tok opp hansken og sammen med mange andre ivrige sjeler satte de ingang med å gå bygget banen. Den er etablert på det som en gang var fyllplass for Oslos befolkning hva gjaldt busk- og hageavfall. I dag fremstår hele anlegget som en perle i naturen, omgitt av begyggelse på 3 av sidene og Trondheimsveien på den siste siden. Det er også gangveier langs banen.

Vi har hull som strekker seg fra 100 mtr. til det lengste - med dispensasjon for å være et par 3 hull - på 230 mtr. Greenene er små, så her får man virkelig testet sine nærspills ferdigheter.

Velkommen til oss!

PS; vi skal få oppdatert siden med noen bilder fra vårt anlegg.

Baneguide

Om du for eksempel ønsker å fremheve Baneguiden, eller en annen side kan du gjøre dette her.

Veien til golf

Her finner du som gjerne vil begynne å spille golf nødvendig informasjon.

Været på banen

Været i dag og de neste tre dagene.

I dag Torsdag Fredag Lørdag
-3° -1° -1°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
3 m/sek 1 m/sek 4 m/sek 3 m/sek
yr.no

Banestatus

BANEN ER NÅ STENGT FOR SESONGEN, VELKOMMEN TILBAKE I 2018, ELLER SIMULATORSPILL FRA 18.12, MER INFO KOMMER.