Damegruppen

Om Damegruppen

INFO OM GRORUDDALEN GOLFKLUBBS DAMEGRUPPE

Groruddalen golfklubb har en egen damegruppe, og vi oppfordrer alle kvinnelige medlemmer å bli med der.

Vi har et kjempegodt miljø. Vi spiller turneringer hver tirsdag ettermiddag og deltakeravgiften er på kr. 100,- + greenfee for de som er greenfeemedlemmer.

Vi har gode tradisjoner for vår- og høstturer. Vårturen går gjerne til våre svenske venner – de har litt kortere vinter enn oss, og høstturen tar vi i vakre Norge.

Som sagt er det et veldig godt miljø i gruppa, men vi vil alltid ha med oss de nye medlemmene. Her spilles med handicap fra 54 til 16 – 17. Altså, handicap er ingen hindring.

Er vi heldige, får vi opplyst fra styret i golfklubben når nye melder seg inn klubben, men skulle dere mot formodning ikke høre noe fra gruppa så ta kontakt med styret i damegruppa.

Anne Marie Andersen   Leder - ama@sd.dep.no
Trine Mörch                     Turneringsansvarlig - tiemorch@yahoo.no