Damegruppen

Om Damegruppen

Hei damer;
Groruddalen golfklubb har en aktiv damegruppe, med et særdeles godt miljø. Damegruppa har ca 40 medlemmer! Hver tirsdag gjennom sesongen gjennomfører vi såkalte «damedager» med spill av forskjellig art, i henhold til vår terminliste. Den finner du på hjemmesiden. Det er «uhøytidelige» konkurransedager. Antall påmeldte varierer, men ofte er vi 25-38 damer. Flott læring for nye spillere – utviklende for de mer rutinerte. Startkontingenten er satt til kr 120,-. Denne dekker kaffe med nogo attåt samt premier etter avsluttet runde hver tirsdag. Påmelding via golfbox mandag før påfølgende tirsdag – innen kl 12:00. Det har vært tradisjon å arrangere to helgeturer i løpet av sesongen, en til Sverige i april/mai måned og en i Norge i september. Tenker du på å være med på damedagene våre? Ikke tenk, det er bare å komme! Du vil ikke angre!

Hilsen Damekomiteen, 2017