Groruddalen Golfklubb

Årskontingenten forfaller snart. Ønsker du å dele opp fakturaen?

Betalingsmåter. Du kan opprette E-faktura eller Avtalegiro

Vi tilbyr nå  våre medlemmer å betale medlemskontingenten som efaktura (i nettbank), trukket som avtalegiro eller som en kombinasjon av disse to. Dersom du ikke har aktivert deg kan det gjøres før faktureringen for 2016.

Efaktura Ønsker du å betale din medlemskontingent med efaktura direkte i nettbanken må du aktivere deg som mottaker. Dette gjør du ved å logge deg inn på nettbanken, velg meny for efaktura og legg inn efakturareferansen og aktiver. Din efakturareferanse er på 5 siffer og består av innledende nuller + ditt medlemsnummer.

Eksempel: - har du medlemsnummer 250 vil din efakturareferanse være 00250

Avtalegiro Ønsker du å betale ditt medlemskap med avtalegiro kan du kontakte vår fakturapartner NorKred AS på telefon 78 45 60 20 eller epost hege@norkred.no<mailto:hege@norkred.no> og få det oppgitt. Du logger deg deretter inn i din nettbank, søker opp avtalegiro, legger inn referansen og aktiverer.

Ønsker du kombinanasjonen av begge to velger du det i nettbanken.

Aktivering må være gjort innen 07.02.2016

Sponsorer

Sponsor 1
Sponsor 2
Sponsor 3
Sponsor 4
Sponsor 5
Sponsor 6

Informasjon

Vi håper du finner det du leter etter på våre sider. Skulle det være noe du ikke finner - eller savner - nøl ikke med å ta kontakt med oss på: post@grorudgk.no For øvrig er det proshopen som har kontroll over det meste som skjer på banen. Tlf.: 2279 0562