PINK CUP 11. august kl. 17:30

Damegruppen i Groruddalen golfklubb inviterer til åpen turnering Påmelding i Golfbox, frist for påmelding er mandag 10. august kl. 12:00.

Pink Cup er et samarbeid mellom Kreftforeningen, norske golfklubber og NGF, hvor inntektene fra turneringen og andre aktiviteter er øremerket brystkreftsaken.

Se mer info her

Her går hele startavgiften på kr. 300,- via Golfforbundet til Kreftforeningen – alt øremerket forskning rundt brystkreft. Greenfee er sterkt redusert under PINK CUP og er på kun kr.100,- for greenfee medlemmer og eksterne spillere. Legg gjerne inn en kommentar i påmeldingen dersom du ønsker å spille på lag med noen, vi vil forsøke å etterkomme dette så langt det er mulig.

Vi ønsker at alle skal kunne delta for å samle inn mest mulig penger

Det spilles lagspill, Texas scramble med shotgun start, vinnerne premieres. Det vil være mulig å kjøpe seg inn på konkurranser underveis; closest-to-pin, longest-drive og det vil være et eget hull 10 med shippe konkurranse

DETTE BLIR GØY

Påmelding i Golfbox, frist for påmelding er mandag 10. august kl. 12:00.

Hilsen Damekomiteen 2015