Groruddalen Golfklubb

PINK CUP 11. august kl. 17:30

Damegruppen i Groruddalen golfklubb inviterer til åpen turnering Påmelding i Golfbox, frist for påmelding er mandag 10. august kl. 12:00.

Pink Cup er et samarbeid mellom Kreftforeningen, norske golfklubber og NGF, hvor inntektene fra turneringen og andre aktiviteter er øremerket brystkreftsaken.

Se mer info her

https://kreftforeningen.no/pink-cup/

Her går hele startavgiften på kr. 300,- via Golfforbundet til Kreftforeningen – alt øremerket forskning rundt brystkreft. Greenfee er sterkt redusert under PINK CUP og er på kun kr.100,- for greenfee medlemmer og eksterne spillere. Legg gjerne inn en kommentar i påmeldingen dersom du ønsker å spille på lag med noen, vi vil forsøke å etterkomme dette så langt det er mulig.

Vi ønsker at alle skal kunne delta for å samle inn mest mulig penger

Det spilles lagspill, Texas scramble med shotgun start, vinnerne premieres. Det vil være mulig å kjøpe seg inn på konkurranser underveis; closest-to-pin, longest-drive og det vil være et eget hull 10 med shippe konkurranse

DETTE BLIR GØY

Påmelding i Golfbox, frist for påmelding er mandag 10. august kl. 12:00.

Hilsen Damekomiteen 2015

Sponsorer

Sponsor 1
Sponsor 2
Sponsor 3
Sponsor 4
Sponsor 5
Sponsor 6

Informasjon

Vi håper du finner det du leter etter på våre sider. Skulle det være noe du ikke finner - eller savner - nøl ikke med å ta kontakt med oss på: post@grorudgk.no For øvrig er det proshopen som har kontroll over det meste som skjer på banen. Tlf.: 2279 0562