Styret

Her finner du en oversikt over de personene som ble valgt inn i klubbens styre på vårt forrige årsmøte.

• Styreleder
    Ola er en meget habil golfspiller, som har er inne i sitt 2. år som leder av klubben. Han har mange år i styret. Det er hans firma som har bygget klubbhuswet vårt!
  • Nestleder
    Reidun bekler så vel rollen som en engasjert nestleder av klubben samtidig som hun er turneringsleder i klubben. Hun har også laget instruksjonsheftet mange klubber benytter for sine frivillige når disse arrangerer turneringer,.
  • Styremedlem
    Bente har vært engasjert i klubben i mange år. Glad i golf og bridge. Når hun ikke er på golfen eller på jobb i banken - så er det Mar Menor som gjelder!
  • Styremedlem
    Jan Erik har vært med oss lenge. Han er ikke redd for å ta i et tak - uansett hva det er. En skikkelig praktiker. Flink med data er han også!
  • styremedlem
    Anne har vært med i klubben siden 2002. Hun har vært meget aktiv med i damegruppen tidligere gjennom ulike verv og da spesielt flere av turene som har vært engasjert. Anne har også lang erfaring fra turnsporten.
  • Varamedlem
    Jan Hugo er en av våre ivrige golfere. Han har hatt Lærdal GK som sin hjemmeklubb tidligere, men har leid spillerett hos oss siden 2007. De senere årene har han meldt overgang til Groruddlaen GK, noe vi er glade for.
  • Varamedlem
    Per har vært med i klubbewn siden 2007 og er en ivrig golfer. Han og hans Bente er også av de som har vært hyppige deltagere på turene til Per Falk.

Aktiviteter kan vises i kalender eller tabell.

U M T O T F L S
2914151617181920